Yeni aldığımA54 e direkt karşıdan baktığımda sarımtrak bir renk veriyor. Ama telefonu biraz eğdiğimde beyaz görünüyor. (Göz koruma. Kalkanı... View Post
Yeni aldığımA54 e direkt karşıdan baktığımda sarımtrak bir renk veriyor. Ama telefonu biraz eğdiğimde beyaz görünüyor. (Göz koruma. Kalkanı... View Post
**bleep** ettim ki Samsung tuşlu telefonda Radyo'yu kulaklık takmadan da açabiliyorum. Fakat dokunmatik telefonda Kulaklık Anten Görevi... View Post
Cihaz 40 günlük ve aşırı kasma var animasyonlari kapatmak güç tasarrufunu kapatmak ve sd çıkarmak dışında önerebileceğiniz bir yöntem varmi?🫡... View Post
An itibariyle a73 e yeni güncelleme geldi ne düşünüyorsunuz. View Post
Merhabalar, A34 ve A54 ile beraber gelen aramalarda çıkan ses odağı nedir bundan bahsedicem. Öncelikle bir arama yaptığımızda karşıdaki... View Post
Samsung a34 5g modeline sahibim ve pilinin daha uzun süre gitmesini istiyorum öneriniz varmıdır View Post
Öncelikle selam arkadaşlar, bildiğiniz üzere artık vanced çoğu kişide kullanılmaz hale geldi ve eski sürüm idi. Biraz araştırma yaptım ve vanced yeni... View Post
Merhabalar, Galaxy A13 telefonda Gizli Klasör'ü bulamıyorum. Erişilebilirlik bölümünde bakmadığım sekme kalmadı ama yine de bulamadım. Yardımcı... View Post
Neden siliniyor Aydınlatır mısınız View Post
A53 A73 arasında kaldım ikiside güzel telefon ama ben büyük ekran sevdiğim için A73 almayı düşünüyorum A73 telefon iyi mi kötü mü? Kullananlar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
250 | |
184 | |
180 | |
159 |