A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
merhaba samsung a54 kullanıyorum twitterda paylastigim tweetleri profilimde goremiyorum 4 gun once paylastigim tweet duruyor ama o an attigim ya da o... View Post
2 /3 gundur telefonum sabah kalkınca veya tamamen telefonu kapatıp açınca tuşlar geri tuşu uygulama tuşları çalışmıyor ne yapmam gerekıyor bu durumla... View Post
a54 kullanıyorum. android 15 güncellemesi oneui7 ile birlikte mi gelecek? View Post
one ui 7 ertelendi mi bu yıl sonuna kadar çıkar mı? View Post
Samsung Galaxy A14 Modelinin Sound Asistant Uygulamasını Desteklemesine , kurulup çalıştırılabilmesine rağmen ; ( APK mirror sitesi üzerinden... View Post
Öncelikle Herkese Merhabalar Bir Arkadaşımızın Samsung Galaxy A73 5G Cihazı Varmış Ve Şarj Soketi Bozulmuş Hızlı Şarj Almıyormuş Bundan Şikayetçiymiş... View Post
A33 5g cihazı 1.5 yıldır aktif kullanıyorum, tek şarj ile güç tasarrufu kapalı ekran tazeleme 90hz renkler canlı modda mobil veri konum wifi... View Post
Ben en azından Amoled bekliyorum. Sizi bilmem View Post
Gene de az ama öncekinden %10 luk gibi bir iyileşme var, Sizce nasıl? View Post
AcceBattery isimli bir uygulamadan baktım. View Post
User | Likes Count |
---|---|
722 | |
683 | |
522 | |
202 | |
191 |