Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Ya mart yaması için test ediliyor ya da One UI 7 için umarım nisanın sonunda gelir ya da mayısın ilk haftası View Post
Yakın zamanda telefonumu sıfırladım. Sıfırlamadan önce ekran çevirisi müzik bulma gibi özellikler vardı circle to search kısmında ama şuan sadece... View Post
Merhaba arkadaşlar.Galaxy A16 telefonda bazen hat düşmüyor gelen veya giden aramalara yanıt veremiyorum.Sizdede oluyormu View Post
One Pro (Dark) apk quick share lnkini birisi bana atabilir mi? View Post
Meraba ben samsung A55 5G aldım 3 gün oldu,nasıl şarj etmeliyim pil sağlığı için.. View Post
Herkese merhaba arkadaşlar A 56 modelini deneyim fırsatım oldu A 56 A 55 göre biraz daha hafif cihaz yazılım kısmına gelince one uı 7 arkadaşlar hemen... View Post
23 temmuz 2024 de aldım telefonumu Android 14 olarak çok güncelleme geldi ama bir türlü Android 15 gelmedi ne zaman gelir Android 15 güncellemesi ? View Post
Merhaba a 25 kullanıyorum fakat cihaz kontrolü kısmında wearable ı göremiyorum sebebi nedir View Post
Samsung a52 ve a72 2021 de çıktı ve ikisininde 3 güncelleme hakkı vardı,ama a52 7 nisanda one ui 7 güncellemisini alıcakmış,benimkisinide alır mı. View Post
User | Likes Count |
---|---|
632 | |
619 | |
280 | |
271 |
User | Count |
---|---|
20 | |
18 | |
17 | |
15 | |