Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
?? View Post
Eğer link modlar tarafından silinirse DM'den isteyebilirsiniz🙂 NOT: Uygulamayı indirmek için telefondaki saat uygulaması silinmelidir.... View Post
One ui 7 widgetlar ikonlar çok güzel karanlık modu ikonları da harika bir an önce gelsin one ui 7 😍 View Post
16 milyon kişi izlendi 😍 View Post
Telefonumun rami 8 GB ek olarak ram plusta 8 GB seçtim ama depolamam az kaldığı için düşürsem mi diye düşünüyorum hangi konuda eksiltir beni View Post
Yeni telefon almayı düşünüyorum ve A55 ve yakında çıkacak olan A56 arasında kaldım. Daha A56 çıkmadığı için pek birsey söylenemez ama A55 arasında ne... View Post