arkadaşlar güvenli klasör şifremi unuttum samsung hesabım baglı degil smart tutor veya canlı destek yardımcı oluyor mu bu konuda mesai saatleri... View Post
arkadaşlar güvenli klasör şifremi unuttum samsung hesabım baglı degil smart tutor veya canlı destek yardımcı oluyor mu bu konuda mesai saatleri... View Post
Birkaç gün önce tarlada orjinal samsung 25 watt (TA800N) modeli adaptörümü kaybettim, ve bugün türkcell mağazasından yenisini aldım ancak sadece siyah... View Post
One ui 6 sıkıntılı olduğu için hala yukkemedim View Post
Pil durumu kısmında yavaş şarj yazıyor. Nedeni nedir? Hızlı şarj özelliği açık. Bu arada sizin yaşam kısmınızda ne yazıyor? View Post
Android 14 ile kilit ekranı saatleri için tonca yeni görünüm ve seçenekler gelmiş olmalıydı. Ama bende sadece saat fontu için seçenekler çoğaldı o... View Post
Merhaba, 2.4 ghz wifi ağlarında oldukça berbat bir performans göstermeye başladı. Sürekli telefon aç kapa yapmak bir yere kadar. Güncelleme falan mı... View Post
Telefonumda ekran yanığı var telefonu sıfırlasam ekran yanığı gidermi yada bunun bi yolu varmı View Post
Merhaba whatsapta goruntulu konusmada ses kesiliyor surekli aldigimdan beridir var bu sorun sizdede varmi? View Post
120 hz açık ve Bluetooth arada açıktı ve WiFi ile mobil veri karışık View Post
Samfw.com adresinden A. 14 alan ülkelerden birinin yazılımını kurdum . Gayet stabil çalıştığını söyleyebilirim.( menü arası geçişler, bildirim paneli... View Post
User | Likes Count |
---|---|
474 | |
277 | |
254 | |
224 | |
222 |
User | Count |
---|---|
51 | |
49 | |
31 | |