A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A54 one ui 6.1.1 gelecek mi? S24 ultra da gelen yeni özellikler eklenmiş ama inşallah gelir 🙏 View Post
A 53 oneui 6.1.1 ne zaman gelecek View Post
120 HZ ve Adaptif Parlaklık Aktif View Post
merhaba arkadaşlar. klavyede önceden mikrofon girişi vardı o aralar bir şey yaptım ama ne yaptığımı hatırlamıyorum. sesle yazmak çok iyi oluyordu. var... View Post
Herkese günaydın ben arka plandaki uygulamaları sildiğimiz yere arama çubuğu eklemek istiyorum nasıl yapabilirim View Post
Nasıl sizce? View Post
Google denen uygulamanin neden bu kadar cok izni var. Tam bir casus gibi View Post
Her uygulamayı arka plandan sildiğim anda arka planda etkin uygulama var diyor ben bu arka planda etkin olan uygulamaları nasıl kapatabilirim yardımcı... View Post
?? Gerçekçi olalım lütfen açıklamasını yaparsanız daha iyi olur arkadaşlar bilinçlenir View Post
galaxy a52s 5g cihazımın üzerine sıvı döküldü ve artık açılmıyor. bir öneriniz var mı? (pirinç dışında) teşekkür ederim. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1039 | |
699 | |
663 | |
658 | |
435 |
User | Count |
---|---|
52 | |
35 | |
35 | |