Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Elektrik kesintisi oldu diğer kişiye şarj desteği için Telefonum a56 dan resmi note 8. /9 yıllık telefona yardım😎 View Post

A16 kullanıyorum UI 8 geçtikten sonra bazen alarmlar çalmıyor sebebi nedir çaldığı görünüyor fakat hiçbir ses yok bu yüzden işe geç kaldığım bile... View Post

Telefonum daha yeni 3aylik guzel guzel kullaniyodum hersey gayet iyi 2hafta once parmak izi kullanilamiyor algilanmiyor diye bir yazi belirdi 1hafta... View Post

Merhabalar, Geçen yıl almış olduğunuz samsung a55 cihazımı son sistem güncellemesi ardından cihazda yavaşlama kasma ve takılmalar oluşmaya başladı.... View Post

Vatsapta gizli kamera çıkmıyor Otomatik doldur sadece iPhone demi metin tara var samsung da yokmu  View Post

AppCloud adlı casus uygulama israile veri aktarıyor web'den araştırın bana inanmayanlar. Silinmiyorda Samsung iyice gözümden düştün! Seni... View Post

One UI 7'de ki yazı stilini daha çok seviyordum One UI 8'e geçince yazı stili değişti telefonun yazı tipini One UI 7'deki gibi yapabilir... View Post

Samsung A36 telefonlara ne zaman oyunlarda Fps Sıcaklık göstergesi gelecek? View Post