Elektrik kesintisi oldu diğer kişiye şarj desteği için Telefonum a56 dan resmi note 8. /9 yıllık telefona yardım😎 View Post
Elektrik kesintisi oldu diğer kişiye şarj desteği için Telefonum a56 dan resmi note 8. /9 yıllık telefona yardım😎 View Post
Kilit ekranı duvar kağıdım filtreli oluyor imkanı yok düzeltemiyorum aylardır yardımcı olabilir misi View Post
A16 kullanıyorum UI 8 geçtikten sonra bazen alarmlar çalmıyor sebebi nedir çaldığı görünüyor fakat hiçbir ses yok bu yüzden işe geç kaldığım bile... View Post
Telefonum daha yeni 3aylik guzel guzel kullaniyodum hersey gayet iyi 2hafta once parmak izi kullanilamiyor algilanmiyor diye bir yazi belirdi 1hafta... View Post
Merhabalar, Geçen yıl almış olduğunuz samsung a55 cihazımı son sistem güncellemesi ardından cihazda yavaşlama kasma ve takılmalar oluşmaya başladı.... View Post
Vatsapta gizli kamera çıkmıyor Otomatik doldur sadece iPhone demi metin tara var samsung da yokmu View Post
Arkadaşlar. Bu free ne kullanımı bitiyormuş mesaj gelmiş? View Post
AppCloud adlı casus uygulama israile veri aktarıyor web'den araştırın bana inanmayanlar. Silinmiyorda Samsung iyice gözümden düştün! Seni... View Post
One UI 7'de ki yazı stilini daha çok seviyordum One UI 8'e geçince yazı stili değişti telefonun yazı tipini One UI 7'deki gibi yapabilir... View Post
Samsung A36 telefonlara ne zaman oyunlarda Fps Sıcaklık göstergesi gelecek? View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 15 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 13 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 558 | |
| 524 | |
| 495 | |