Görsellerde gördüğünüz üzere totalde 478.59 saat oyun geçmişim var. 390.55 saat sonunda telefonumda Amoled yanığı olmasından mütevellit servise... View Post
Görsellerde gördüğünüz üzere totalde 478.59 saat oyun geçmişim var. 390.55 saat sonunda telefonumda Amoled yanığı olmasından mütevellit servise... View Post
acil çözüm istiyorum sıfırlama tuşuna bastığım halde beni sıfırlama ekranına aktarmıyor View Post
Acil durum rehberine birisini eklemek için girdiğimde ekle yerine tıklayınca bomboş yer geliyor kimse eklenmiyor neden böyle? View Post
Genis aci ve super steady modu olmamasi asiri sacma alt modellerde olan seyleri neden kaldirirsin ki ayrica uzun pozlama etkisi yaratan o sey de... View Post
A73 120hz kullaniom araliksiz kullansam 6-7 saat dayaniyo normalmi acaba bana gire biraz erken View Post
Bu sorunla 193829383839.kez post atiyorum çünkü ailem telefonumda bir sorun olduguna inanip garantiye gondermeyi cok zor buluyor.Telefonumu onceden... View Post
hello, first of all, Samsung Galaxy A21S phone is very nice and professionally working phone A20S is not so popular this mobile phone is nice and... View Post
Arkadaşlar merhaba samsung servisi garanti batarya değişimi kaç tl ye yapıyor bilgisi olan varmi telefonum samsung a32 View Post
User | Likes Count |
---|---|
716 | |
370 | |
342 | |
306 |