Sizce nasıl View Post
Sizce nasıl View Post
Merhaba, Samsung a31 telefonum bozulmuştu tekrar :)). Tabi kendi teknik servisine vermedim çünkü yapamiyolar. Şimdide bluetooth kulaklığımı... View Post
Telefonda hem parmak izi hem yüz tanıma açık. Telefonun kilidini açtığımda bazen Siyah bir ekran geliyor ve tekrar ekran kilitleniyor. Telefona... View Post
Arkadaşlar Eylül ayında telefon alıcam. 6-9bin arası. A34 yada M33 almayı düşünüyorum. Hangisi uzun ömürlü işimi görür? Telefon öneriniz varsa bu... View Post
Samsung A13 kullanıcısıyım. Diğer Samsung telefonlarda olan özellik niye bu telefonda yok anlamıyorum. Ekran Kaydedicisi gibi şeyler de yok. Bir... View Post
A23 cihazım yeni güncellemeden sonra ara ara donup kendi kendine kilit ekranına dönüyor sıfırlasam tekrar güncellenince aynı durumla karşılaşır mıyım... View Post
Telefonu aldığımdan beri oyun oynarken arada sırada wi-fi gidip geliyor 6 saniye felan sürüyor sebebi nedir acaba? View Post
Bu oranlar iyi mi? Bataryayı %85 e kadar şarj ediyorum %30 un altına da indirtmiyorum View Post
Haftaya hayırlısıyla yeni telefon alıyorum ama çok kararsız kaldım sizce A34 mü A54 mü? İyi günler dilerim View Post
Haziran güncellemesi View Post
User | Likes Count |
---|---|
301 | |
219 | |
160 | |
159 | |
106 |