Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A34 Telefonunu kullanmaktayım faka problemin telefonla alakalı olmadığını düşünüyorum ama bazen WhatsApp üzerinden bana gönderilen mesajların bildirim... View Post
Galeride video düzenlerken ya aşırı kasıyor yada yanıt vermeyip atıyor 1 dakikalık videolarla bile aynı ve aşırı şarj harcıyor sağ üste de göründüğü... View Post
Herkesin çok bildiği benimse anlamadığım o ekran.😂 Bu değerler ne demek oluyor? Cihaz A34, farklı bir kısmın ss'ini isterseniz... View Post
A35 e 1.2 mb Google Play sistem güncellemesi geldi yaptım animasyonlar daha da yumuşak oldu sadece Google'nin uygulamaları değil sistem geneli View Post
758 mb boyutunda bize bile bu kadar gelmez niye bu kadar yüksek olabilir ki yani View Post
DXL2'den DXL4'e yükseldi View Post
A54 5G aralık güncellemesi amerika da aldı View Post
Subject | Likes |
---|---|
22 | |
21 | |
21 | |
20 | |
20 |
User | Likes Count |
---|---|
912 | |