Arada çok **bleep** varmış? A56 yı sattım 10 bin liraya, uyuz bi telefondu. Oppo reno 13f x4 ana işlemcili. A56 ×1 ana işlemciliydi, özellikle... View Post
Arada çok **bleep** varmış? A56 yı sattım 10 bin liraya, uyuz bi telefondu. Oppo reno 13f x4 ana işlemcili. A56 ×1 ana işlemciliydi, özellikle... View Post
Samsung Galaxy a34 kullanıyorum bi hafta falan oldu farkedeli batarya içeride sallanıyor, yani salladigimda oynadığını hissedebiliyorum bu telefonu... View Post
Telefonu 3 senedir kullanıyorum ön kameranın olduğu yerden (ekran koruyucu sağlam) camı kırıldı normal telefoncuda mı yaptırmalıyım servise mi... View Post
Galaxy a34 View Post
Samsung A16 Android 8.5 ne zaman gelecek View Post
Düşük grafiklerde oynamama ragmen 1 senedir kullandığım telefonda ilk defa bu kdr ısınma yaşıyorum 1 hafta önce 300 mb lik bir güncelleme geldi... View Post
Main components apk mirrordan indirdim sonra şubat oldu A 34 hangi ayda Mart mı Nisan mı View Post
Arkadaşlar a36 telefon Qualcomm Snapdragon 6 Gen 3 (SM6475-AB) işlemcisi kullanıyor, bu işlemci iyi mi? View Post
Samsung a17 telefonum var ekran kaydı almak istiyorum internette üstteki panelde diye gördüm fakat üstteki panelde yok ayrıca ayarlar bölümündede yok... View Post
Sonunda now bar caliştı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 448 | |
| 291 | |
| 278 | |
| 247 | |
| 223 |
| User | Count |
|---|---|
| 29 | |
| 26 | |