Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba arkadaşlar alttaki saat spotify çıkan now bar A serisine gelecek mi? View Post
Gümcelleme A54 lete gelecekmi gelecekse hangi tarihte gelecek bilgisi olan varmı ? View Post
Telefonu biyometrik veriler ile acabiliyorum, ancak deseni unuttuğum için desen değişmiyor. Ne yapabilirim? View Post
Bir türlü ayı netlemiyor acaba kamerada mı sıkıntı var çekebildiğim en net fotoğraf bu View Post
Merhaba arkadaşlar A35 kullananlar yazabilir mi? Kız kardeşime A35 alacağız da yılbaşında ama forumda görmüştüm bir ara A35 de buglar varmış sizde de... View Post
Merhaba galaxy a35 telefonumda ses açma kapama tuşlarına basınca bip sesi gelmiyor başka samsung telefonda geliyor bu sesi nereden aktifleştirebilirim View Post
One ui 7 ne zaman a06ya gelir View Post
Bugün itibariyle başlamıştır 😊 View Post
A55 Kasım Güncellemesi nerede ? Babamın A52s ine bile , kardeşimin A54 üne bile gelmiş benim A55 de yok. En yeni a serisi olan cihazının... View Post
Subject | Likes |
---|---|
24 | |
22 | |
22 | |
21 | |
21 |