Arkadaşlar A31 ne zaman güncelleme alacak Nisan ayı güncellemesi mi gelecek yoksa mayıs ayı güncellemesi mi gelecek güncelleme ile pil optimizasyon... View Post
Arkadaşlar A31 ne zaman güncelleme alacak Nisan ayı güncellemesi mi gelecek yoksa mayıs ayı güncellemesi mi gelecek güncelleme ile pil optimizasyon... View Post
Samsung a72 telefonum güncellemeden sonra şarj almıyor Aynen şöyle bi uyarı alıyorum; Telefonunuzun sıcaklıgı çok düşük Sıcaklık normale döndügünde... View Post
İlk Oneuı 5.1 güncelleme sonrası ekran kilit açarken donma sorunu yaşıyordumZedge ve oyun uygulama atıyor silip yükledim olmuyorDün Mayıs yaması... View Post
Arkadaşlar, 1 senedir bu telefonu kullanıyorum. Bazı insanlara yol göstermesi açısından artı ve eksi yönlerini yazacağım. Eksi yönleri; Sarj:... View Post
A23 e Mayıs güncellemesinden sonra bir güncelleme daha geldi View Post
Merhaba Ben Samsun a73 kullanıyorum müzik uygulamalarını kullanırken Şarjım çok hızlı gidiyor örnek olarak spotify'da iki tane müzik... View Post
Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum Benim telefonum a33 5G Android 14 ne zaman gelecek ve yeni sürüm daha iyi mi Çünkü ben bedensel engelliyim... View Post
Mesela iPhone telefonlarda kilit ekranında dünya var kilidi açınca dünya dönüp ana ekrana dönüşüyo böyle bişey var mı samsung da Bu da örnek... View Post
Sayın Samsung Yetkililieri: Samsung Free'den günlerdir haberlere girmeye çalışıyorum ce sürekli fotoğraftaki gibi ekranda kalıyor, haberi... View Post
1. Android 9 pie 2. Android 10 Q 3. Android 11 R 4 Android 12 S 5.Android. 13 T Bana göre Android 10 Android 11 View Post
User | Likes Count |
---|---|
313 | |
226 | |
159 | |
152 | |
90 |