Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Şahin rockere hak verdim üzerine basarak söylüyordu diyen bir arkadaş var. Neyi hak verdi acaba çok merak ediyorum da ama şahin rocker A serisi... View Post
Merhabalar ben a73 ve a35 arasında kaldım Anneme hangisini alayım View Post
Bu şekil sesi inceYoutube da sesli arama yapinca asistanin sesi ince bir sekilde cikiyor View Post
UI7 GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELİÇEK View Post
Arkadaşlar yardım edin Telefonum Wifi'de wifi 6'ya yükseldikten daha iyi olması gerekirken internet adeta durdu. Acaba Wifi 6'yı devre... View Post
A55 kullanıyorum, 25 watt orjinal samsung şarj aletim var ancak 15 watt ile şarj oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? View Post
Samsung'un her yeni modeli haziran ayı güncellemesini aldı neden samsung galaxy A55' e güncelleme gelmiyor? View Post
One ui 7 beta nasıl yüklerim one ui 7 beta nasıl kaydolurum gibi paylaşan arkadaşlar var anlıyorum sizi hepimiz çok heyecanlıyız one ui 7 gelmesini de... View Post
Samsung Galaxy A04s One UI 7 güncellemesi alacak mı? View Post