Cihazınıza One UI 5.1 yüklü ve Android 13 sürümünü kullanıyorsunuz. Peki Google Play Sistem Güncellemesi son versiyon mu (1 Ekim 2023)? Kontrol etmek... View Post
Cihazınıza One UI 5.1 yüklü ve Android 13 sürümünü kullanıyorsunuz. Peki Google Play Sistem Güncellemesi son versiyon mu (1 Ekim 2023)? Kontrol etmek... View Post
Bugün saat 11 gibi Android 14 ve oneUI6 aldım fakat hiçbir özellik değişmemiş sadece sürüm yükseltilmesi yapılmış gibi cihazım samsung a24. View Post
Merhaba, Cihazınıza One UI 6 yüklediniz ve Android 14 sürümünü kullanmaya başladınız. Peki Google Play Sistem Güncellemesi son versiyon mu? Kontrol... View Post
A24e bile geldi ama hala A34e gelmedi ne zaman gelir bu güncelleme View Post
Sabahtan Beri Evde Wi-Fi Bozuk Arkadaş Mobil Veri İnsanı Yaşlandırırmı Beni Yaşlandırdı Bu Msm Servisleri Niye Böyle Allah Sabır Versin Mobil Veri... View Post
One ui 6.1 ne zaman çıkar sizce View Post
https://doc.samsungmobile.com/SM-A346E/026668230410/tur.htmlLinkten görüldüğü üzere bu türkiye'ye ait ve her an güncelleme gelebilir, dün... View Post
WhatsAppta ön kamerayı açınca siyah oluyor kamera bunun çözümü nedir View Post
A54 gelen android 14 daha guncellemedim sorunları çok s23 den çektiğim sıkıntıdan dolayı bekliyorum View Post
ANNEM VE BABAMIN HER İKİSİNİNDE CİHAZI A24 BUGÜN ONE IU 6 GÜNCELLEMESİ GELDİ İKİSİNEDE YAPTIK ANCAK GÜNCELLEMEDEN SONRA GALERİDE Kİ RESİM VE... View Post
User | Likes Count |
---|---|
334 | |
289 | |
184 | |
180 | |
170 |
User | Count |
---|---|
47 | |
45 | |
31 | |