Ya şu güncelleme birkaç gün önce karşıma çıktı yapmak istemedim çünkü telefonum iyi çalışıyor güncellemeyle ne olacağını bilemiyorum Ama ısrarla... View Post
Ya şu güncelleme birkaç gün önce karşıma çıktı yapmak istemedim çünkü telefonum iyi çalışıyor güncellemeyle ne olacağını bilemiyorum Ama ısrarla... View Post
Daha 2 ay garantisi olan A32 cihazımda şarja taktığımda şarj süresi birden yükseliyor ve cihaz orijinal kablo ile şarj edin yazıyor. Özellikle... View Post
A54 den bir süre nefret ettik ten sonra bardağın dolu tarafına bakmaya başladım. Ve aslında en sevdiğim özelliklerden birinin bu telefonda olduğunu... View Post
A54 telefonumun pil süresi şaha kalktı 😅 View Post
A54 cihazım şarjı 85 ile sınırlıyor. Şarjdan çıkardığımda 85 ten 84 e aşırı hızlı düşüyor normal bir durum mu bu? View Post
Merhaba arkadaşlar cihazı alalı 1 hafta oldu kutudan one ui 4 ile cikti telefon cok hizliydi ama one ui 5.1 e guncelleyince telefonda takilmalar... View Post
?? View Post
Samsung a34 5g telefon reklam ve pazarlama şarjı 2.5 gün gider diyor ama nasıl İnternete girme hicbise yapma alo de arasıra gider biz bu telefonu... View Post
Güncelledikten sonra sıfırlamak şart mı? Güncelleme de neler degişti? View Post
Beklediğim gibi çıkmadı telefon maalesef View Post
User | Likes Count |
---|---|
380 | |
163 | |
156 | |
150 | |
150 |
User | Count |
---|---|
46 | |