%65 Şarjdan Kullanım Parlaklık Otomatik Güç tasarufu açılmadı Şarj %14 şuan Gönderiyi Göster
%65 Şarjdan Kullanım Parlaklık Otomatik Güç tasarufu açılmadı Şarj %14 şuan Gönderiyi Göster
A52 de cihazi sarj cihazi ile sarj etmeye calistigimda cihaz desteklenmiyo diyor Gönderiyi Göster
A52s kullanıyorum fakat obje silme özelliği yok galaxy store photo editör yazdığımda hiçbirşey çıkmıyor neden yok bilgisi olan varmı? Gönderiyi Göster
Samsung galaxy a 70 cihazımın titreşim özelliği çalışmıyor son güncellemeden sonra sıkıntı yaşamaya başladım bildirimler ve aramaları duymuyorum... Gönderiyi Göster
Merhaba testler bittimi Gönderiyi Göster
Samsung a33 5g telefonumda devamlı wifi kopma sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim Gönderiyi Göster
A50 cihazımın kendi kamera uygulaması ile karanlık bir alanda video çekmeye çalıştığımda hiçbirşey görülmüyor cisimleri algıyamıyor renkler kayıyor... Gönderiyi Göster
Ses medya sesi çıkışından değilde ahizeden gelmektedir. Nasıl düzelir? Gönderiyi Göster
A51 telefonumun yan tus telefon ekran kilidimi açmıyor.Ekrana çift tıklayınca acılıyor.Bunun çözümünü bilen varmı arkadaşlar? Gönderiyi Göster
A32 cihazım diğer kullanıcılar kadar ekran süresi vermiyor. Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
819 | |
379 | |
312 | |
258 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
124 | |
32 | |
32 | |