Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
2 yıllık deneyimimle galaxy a73 ün kamerasının 108 megapixel olmadığını öğrendim 108 de fotoğraf çektiğimde boyutu ve çözünürlüğü yazılı olarak... View Post
A34 yazılım hatası verdi. Serviste yazılım atıldı. Şuan Bluetooth hatası veriyor. Bağlanmak istediğim cihazı bulamıyor. Ne yapmalıyım. View Post
son güncellemeden sonra **bleep** ettim sadece sebeke tarafı bide instagram fotoğraf ve artı gözüküyor koyu modda kullanıyorum çözümü varmı View Post
Inşallah karanlık mod simgelerini getirirsin View Post
26,1°C derece ben şok 😱😂 View Post
Herkese Merhaba, (Öncelikle aşağıda sorduklarıma yalnızca konunun uzmanı kişiler cevap verirse memnun olurum) A53 5G Telefonum bir süreliğine aramda... View Post
A55 e neden geç güncelleme veriyor? A54 temmuz 2023 de almıştım bana haziran güncellemesi gelmişti sonra temmuz güncellemesi gelmişti hiç bu kadar... View Post
Merhaba arkadaşlar bugün ilk defa samsung studio uygulamasında video editi yapayım dedim eklentilerde live adlı bir seçenek var ne işe yarıyor bu... View Post