Sizce nasıl. View Post
Sizce nasıl. View Post
Camera Assistant, One UI 6 çalıştıran Samsung Galaxy A53 ve Galaxy A54 modelleri için indirilebilir hale gelmiş. Uygulamayı Galaxy Store üzerinden... View Post
Arkadaşlar bende ödeme yöntemlerinde sadece kredi kartı çıkıyor. Mobil ödeme kullanmak istiyorum ama ödeme yöntemlerine ekleyemiyorum sadece bende mi... View Post
Arkadaşlar sizde farkettiniz mi? Sanki A34 5G de ekranda arada kasmalar yaşanıyor. Yakın akrabamda S20FE var ve onun ekranına kıyasla benimkisi daha... View Post
Merhaba Kustom widget ile widget yaptım fakat widgetin boş alanına dokunduğum zaman kustom widget uygulamasına atıyor bunu nasıl önleyebilirim? View Post
Merhaba Galaxy A53 5G telefonumun pil yaşam durumu kötü yazıyor. Telefonu alalı 8 9 ay oldu. Biraz aktif telefon kullanıyorum. oyun oynamaktan çok... View Post
Basıyorum sürekli bağlantını kontrol et diyor View Post
Bu telefon arada yuzumu tanimiyor ,sarjida cabuk bitiyor gibi redmide 6000 vaddi daha uzjn gidiyordu View Post
A34 kullanıyorum ekran bulanık net değil ekranda soluk izler var sizdede varmi View Post
Arama kabul edip reddederken veya hatırlatıcılarda kaydırdığımız tuşlar zaman zaman kaydırılırken zaman zaman direkt basılıyor. Bunj nasıl tamamen bir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
444 | |
279 | |
251 | |
217 | |
205 |
User | Count |
---|---|
49 | |
48 | |
31 | |