cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Camera Assistant, One UI 6 çalıştıran Samsung Galaxy A53 ve Galaxy A54 modelleri için indirilebilir hale gelmiş. Uygulamayı Galaxy Store üzerinden... View Post

Arkadaşlar bende ödeme yöntemlerinde sadece kredi kartı çıkıyor. Mobil ödeme kullanmak istiyorum ama ödeme yöntemlerine ekleyemiyorum sadece bende mi... View Post

Arkadaşlar sizde farkettiniz mi? Sanki A34 5G de ekranda arada kasmalar yaşanıyor. Yakın akrabamda S20FE var ve onun ekranına kıyasla benimkisi daha... View Post

Merhaba Kustom widget ile widget yaptım fakat widgetin boş alanına dokunduğum zaman kustom widget uygulamasına atıyor bunu nasıl önleyebilirim? View Post

Merhaba Galaxy A53 5G telefonumun pil yaşam durumu kötü yazıyor. Telefonu alalı 8 9 ay oldu. Biraz aktif telefon kullanıyorum. oyun oynamaktan çok... View Post

A34

Bu telefon arada yuzumu tanimiyor ,sarjida cabuk bitiyor gibi redmide 6000 vaddi daha uzjn gidiyordu View Post

A34 kullanıyorum ekran bulanık net değil ekranda soluk izler var sizdede varmi  View Post

Arama kabul edip reddederken veya hatırlatıcılarda kaydırdığımız tuşlar zaman zaman kaydırılırken zaman zaman direkt basılıyor. Bunj nasıl tamamen bir... View Post