Samsung, bütçe dostu telefonları Galaxy A05 ile Galaxy A05s'i sessiz sedasız piyasaya sürdü. Pek çok açıdan ortak özelliğe sahip olan... View Post
Samsung, bütçe dostu telefonları Galaxy A05 ile Galaxy A05s'i sessiz sedasız piyasaya sürdü. Pek çok açıdan ortak özelliğe sahip olan... View Post
Gelmiştir bilginiz olsun 😊 View Post
A20's hakkında görüş bildirebilir misiniz? View Post
Arkadaşlar bu a73'te klavyenin tık tık tak sesini değiştirmeyi nereden yapabiliriz View Post
Widgetların Pil Tüketiminde Bir Etkisi Var Mı Acaba Özellikle 3.Parti Widgetlar View Post
Merhaba a54 kullaniyorum ram plus ne işe yarar telefonu hizlandirir mi? Ornegin şuan 4 gb de 8 gb ye aldim yeniden baslattim telefonu daha hizli yapar... View Post
Elimde 32gblik bir sim kart var. Sim karttan kaynakli oldugu icin sim karti görmüyor. Eski telefonumda da denedim sim kart bozuk uyarisi verdi. Bunu... View Post
samsung galaxy a12 telefonumun klavyesinde birden emojiler tuşu çalışmamaya başladı emojilere girmek için klavyedeki emoji tuşuna bastığımda hiçbir... View Post
Neden bütün uygulamalar renk paletine göre uyarlanmıyor uyarlanması için ne yapabilirim? View Post
User | Likes Count |
---|---|
378 | |
165 | |
164 | |
148 | |
143 |
User | Count |
---|---|
46 | |
46 | |
44 | |