Recovery Mode kalktı mı 8.5te wipe cache yapacaktim. Bilgisi olan varmı View Post
Recovery Mode kalktı mı 8.5te wipe cache yapacaktim. Bilgisi olan varmı View Post
resim şifreleme ve arayana sesli mesajla cevap verme. baska neyi etkiliyor bu güncelleme arkadaşlar? bana bu iki konuda tanıtım ekranı geldi. baska... View Post
nedeni nedir? Çin malı basit batarya taktırdım. İlk günler hızlı şarj oluyordu. sonradan yavaşladı sanki View Post
Gunceli bosver çay var cay View Post
Bilmiyorum View Post
arkadaşlar yardımcı olun lütfen telefonun asla bir darbe almaması a54 rağmen 3 saattir kendi kendine dokunmatik çalışıyor ve kapatmaya rağmen yeniden... View Post
Herkese iyi geçeler Samsung member Ailesi Sabah Uyandığınızda Gününüz Mutlu Neşeli Huzurlu olsun View Post
Tab a9(helio g99) a54(1380)'den daha iyi fps alıyordu acaba düzeltildimi exynoslar emülasyon kısmında (özellikle a56) View Post
Sayın Samsung Beyfendi şu 8.5 güncellemesini haftaya yada pazar günü getirin getirmesseniz ben birşey demiyorum size Rezil bir Markasının siz View Post
Yaklaşık 10 dakikadır aynı gönderi atılıp atılıp duruyor ve bi el atamiyorlar şu olaya benim gönderim siliniyor vallahi yazık View Post
| User | Count |
|---|---|
| 63 | |
| 38 | |
| 25 | |
| 21 | |
| 19 |