Samsung galaxy A34 5g ; Call of duty mobile bu kadar pil kullanımı normal bir değer mi? View Post
Samsung galaxy A34 5g ; Call of duty mobile bu kadar pil kullanımı normal bir değer mi? View Post
Herhangi bir USB cihazı takılıp çıkarılmamasına rağmen usb cihazı takılıp çıkarıldı usb cihazı aygıtı şarj ediyor bildirimi alıyorum sorunu nasıl... View Post
Samsung a23 cihazımın 4 5 ay önce sarj aleti garip bir sebepten yandı veyada ben öyle sanıyorum çünkü şuan bile kokladığımsa diğer babamın a23 sarj... View Post
Benbu samsung cihazı iade etmek istiyorum View Post
Fotoğraf yumuşatmanın amacı nedir hangi durumlarda ve ne işe yarıyor ? Fotoğrafa etkisi nedir View Post
Ben 3 4 güncelleme geriden geliyom ilkini yaptığım zaman otomatik olarak en sondakini de yapmış oluyomuyum ? Güncellemeler üst üste mi biniyor View Post
Sosyal Medya Uygulamaları Ve Oyunlar İçin Soruyorum Sürekli Sil Yükle Yapmak Zarar Verirmi Giriş Segment Cihazlarda Emmc Depolama Birimi Kullanılıyor... View Post
Uygulamalar biliyorsanız önerirmisiniz View Post
Yatay yapmak istiyorum nereden yapabilirim teşekkürler View Post
İyi akşamlar kullanmakta olduğum A72 telefonum zemin katta çekmiyor fakat diğer marka tel. Aynı lokasyonda gayet iyi çekiyor sebebi nedir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
445 | |
292 | |
278 | |
220 | |
210 |
User | Count |
---|---|
49 | |
46 | |
32 | |