Selamun aleyküm dostlar, samsung A54 Varsayılan zil sesi aşırı kötü ve sesi az çıkıyor. Sesi gür/yüksek çıkan zil sesi önerir misiniz? (A51... View Post
Selamun aleyküm dostlar, samsung A54 Varsayılan zil sesi aşırı kötü ve sesi az çıkıyor. Sesi gür/yüksek çıkan zil sesi önerir misiniz? (A51... View Post
YİNE TESTTE 🤣 View Post
A34'e Gelmesi Dileği İle View Post
Şuanlık o kadarda rootlamaya niyetim yok ama düşünmüyorum da değil. Knox sayacını arttırsın yapma gibi şeyler yazmayın ben ne yaptığımı biliyorum. Tek... View Post
Yeni aldığım A34 model telefonumun Bluetooth bağlantı problemi var, ag ayarlarini sifirlayinca yada yeniden baslatinca sorun cozuluyor fakat 2 3 gün... View Post
Ana ekran düzeni yapıcamda uygulama falan öneri var mı View Post
Şu güncellemeyi bir verseniz mi artık be kardeşim. A53 bile aldı A52lere hala daha gelmedi. Zaten cihazın son güncellemesi bir verin artıkta son bu... View Post
AOD animasyonları ve parmak izi animasyonları bildiğiniz gibi s serilerinde var.Bu animasyonları bir şekilde a serilerinde de alabilir miyiz a 54 5 g View Post
A24 android 14 güncellemesi sonrası batarya kullanımı aşırı azaldı şarj bitmiyor performans bir nebze arttı gayet başarılı bir güncelleme olmuş. View Post
Ram Kullanımı Nasıl Düşürebilirim Sürüm Düşürmeden Ram Kullanımını Düşürmek Mümkünmü?4GB RAM View Post
User | Likes Count |
---|---|
416 | |
301 | |
210 | |
205 | |
183 |
User | Count |
---|---|
49 | |
47 | |
32 | |