Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
S serisine yapay zeka için türkçe dil paketi geldi fakat a serisinde samsung klavyede sesli yazma türkçeyi hayla desteklemiyor bunu ne zaman... View Post
A24 cihazımda ekran kaydı için yerleşik bir hizmet bulunmuyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi?. Giriş seviye cihazlarda bile bulunan bu hizmetin... View Post
Güç tasarrufu modunda iyi mi View Post
Güç moduda takılı kalıyor bazen böyle olmasına rağmen uçak modunda mesaj atabilirim View Post
Kasım güncellemesi almadık Aralık güncellemesi gelseydi niye a55 unutuldu one ui 7 gönderecekler desem o da yalan olur çünkü ocak ortasında ancak ui 7... View Post
Telefonu gece 11de 51 olarak bırakmıştım şarja falan takmamıştım yatarken ondan sonra kalktığımda telefonu elime aldığımda şarjın 9 indiğini gördüm... View Post
Bu Yazılımsal Bozukluk Nasıl düzeltilir Uçuş Modunda İnternet açık ve çalışıyor fakat arama yapılmıyor aynı şekil güç tasarruf modunda da öyle... View Post
Telefonu her açıp kapattığımda telefon yeni açıldığı andan itibaren o kadar geç kendine geliyor herşey kasıyor bunun çözümü var mıdır ? Galaxy A25 5G View Post
merhabalar. Samsung a54'e one ui 7 beta geldi mi ? eğer geldi ise csc değişeceğim. fakat gelip gelmediğinden Emin olmadığım için beklemedeyim.... View Post
Galaxy A9 kullanıyorum mp3 sesini nasıl bildirim sesi olarak ayarlayarlayabilirim View Post
Subject | Likes |
---|---|
22 | |
21 | |
21 | |
20 | |
20 |