Sayın Samsung Yetkililieri: Samsung Free'den günlerdir haberlere girmeye çalışıyorum ce sürekli fotoğraftaki gibi ekranda kalıyor, haberi... View Post
Sayın Samsung Yetkililieri: Samsung Free'den günlerdir haberlere girmeye çalışıyorum ce sürekli fotoğraftaki gibi ekranda kalıyor, haberi... View Post
1. Android 9 pie 2. Android 10 Q 3. Android 11 R 4 Android 12 S 5.Android. 13 T Bana göre Android 10 Android 11 View Post
Arkadaşlar A23 mayıs yaması geldi A51 ne zaman gelir? View Post
En güncel hali ile 1 günlük A23 pil kullanımı Sabah 7 gibi fullemiştim View Post
A53 Telefonda Bluetooth kulaklık ile film veya video seyrederken wi fi kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açılyor View Post
Merhabalar sarj aletimi normlade bir sorun için silmeyi denedim bu uç kısmının üst kısmı var leke çıktı ama peçetr ıslak mendil ve mikrofiber bez... View Post
Parmak izi Açık Yüz tanıma Açık Telofonu Alınca uyar Acık (bu özelliği açtıgımdan beri hata vermedi telefon) İki haftadır bu şekilde kullanıyorum.... View Post
9.0 cok begeniyorum ozellikle a serisinde cok iyi calisiyordu ilk surumleriydi sonra bozdular 10 muş 11 miş sizin begendiniz varmi View Post
A51 kullaniyorum ve şarj sorunu yaşıyo cihazım durdugu yerde hizka azaliyor şarjı bu sorunun herhangi bi çözümü varmı View Post
User | Likes Count |
---|---|
339 | |
256 | |
164 | |
161 | |
90 |