Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Galaxy a56 mı alınır s24 fe alınır ikiside aynı fiyat View Post
Bdjdndbdbf View Post
3 ay içinde 3 farklı telefon kullandım Xiaomi oneplus Samsung bu Samsung'a bir türlü ulaşamadım nedense çok kısıtlıyor beni sadece su geçirmeme... View Post
S22 cihazım ısınma uyarısı veriyor ama telefon soğuk neden böyle oluyor View Post
A 56 24.499'dan A36 ise 19.999 dan satılıyor ve şaka gibi fiyatlar. A56'ın A55 ve A54 kıyasla ciddi bir farkı yok, aynı telefon makyajlanmış... View Post
soketine su gitti sarj olmuyor ne yapmam gerek View Post
arkadaslar whatsap yavas bende telefonun ustundeki arama yaptigimiz yerden goruntulu arama yaptim baska samsung telefonla merak ettim bu ucretli... View Post
Ne zaman gelir sizce hangi tarihte View Post
Güvenlik güncellemesi yaması ne zaman gelir View Post
Bugün Bi A52'yi zorluyayim dedim wi-fi açık ekran max ışıkta. İçinde Şubat güncellemesi kurulu. Sizce performansı nasıl? Ekranın kapalı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
635 | |
590 | |
267 | |
257 |
User | Count |
---|---|
18 | |
17 | |
17 | |
15 | |