Cihazım A32. Güncelleme yeni geldi fakat burada okuduğum bazı şeylere göre Twitter gibi uygulamalarda fazlasıyla takılmalar yaşanıyormuş. Tereddüt... Gönderiyi Göster
Cihazım A32. Güncelleme yeni geldi fakat burada okuduğum bazı şeylere göre Twitter gibi uygulamalarda fazlasıyla takılmalar yaşanıyormuş. Tereddüt... Gönderiyi Göster
Merhaba, bildğiniz üzere benim telefonum 3 yıllık orta seviye bir telefon. Ama artık kasmaya başlıyor ve saçma sapan yerlerde donuyor. Yelefonumu... Gönderiyi Göster
A21s kullanıcılarına hayırlı olsun Gönderiyi Göster
Cihazda az olsada kasmalar donmalar yaşıyorum sıfırlamaya gerek varmıdır en son güncelleme almıştı onda sıfırlamıştım cihazı yinede sıfırlamaya gerek... Gönderiyi Göster
Merhaba ben geçen sece bu uygulama üzerinden telefonu incelediğimde pili değiştirmem gereken bir ibare aldım fakat henüz bir fırsat bulamadım.... Gönderiyi Göster
Telefonla konuşurken karşı tarafından ses geliyor benim sesim gitmiyor neden olur Gönderiyi Göster
A32 kullanıyorum.Bugün android 12 güncellemesini yapıp cihazımı sıfırladım.Ama play store öyle böyle kasmıyor sanki yıllar öncenin telefonu... Gönderiyi Göster
Tavsiye edilenlerı yaptım ama hayla aynı 1ay olmadı telefonu alalı galaksı a53 güncel yazılım,sıfırladım,kamera verilerini sildim,olmuyor.video... Gönderiyi Göster
A32'ye Android 12 geldi güncelleme yaptım arayüz hızlanmış ama instagramda twitterda takılmalar oluyor nasıl düzeltebilirim format attım ancak... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar ben bu a51 5 ağustos 2021 de almıştım ve hala memnunum ama 4 - 5 senedir kullanırsam sizce a51 telefon kasar mı? Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
17 | |
15 | |
15 | |
14 | |
13 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
392 | |
324 | |
302 | |