Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post

Son güncelleme den sonra modlar ve rutinler uygulaması internet bağlantısı yoksa ki num bilgisini göremiyor ve rutinler çalışmıyor bu konuda yardımcı... View Post

Arkadaşlar ben ekran zaman aşımını 10 dk yaptım a36 ve s serisi diğer a serisinde özellik var ekran açık olduğu zaman parmakla 2 kere dokunuyorum... View Post

Samsung un kendi telefon içinde bulunan Kamera uygulamasından ziyade sınırlı özellikleri aşabilecek ve standart bulunan özelliklerden daha fazla ve... View Post

Merhabalar. A15 serisinde ekran kaydedici var mı acaba? Ekran görüntüsü alma değil kayıt yapma özelliği soruyorum. Teşekkür ederim.  View Post

Daha eski sürümlerde (android 11,android14 )Pil sağlığına nasıl bakabilirim ?2 telefon var biri A70 biri A23 View Post

Sizce pili daha nasıl verimli kullanırsak ekran süresini artırabiliriz   Genelde 8-11 saat aralığında Ekran süresi alıyorum %100 - %0 arası bazen ise... View Post