Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Son güncelleme den sonra modlar ve rutinler uygulaması internet bağlantısı yoksa ki num bilgisini göremiyor ve rutinler çalışmıyor bu konuda yardımcı... View Post
A16 Cihazım Ara ara parmak izi sensör parmak izi sensör hatası veriyordu bugün komple sensör gitti 5-6 veya 10 defa telefonu açıp kapamama rağmen... View Post
Arkadaşlar ben ekran zaman aşımını 10 dk yaptım a36 ve s serisi diğer a serisinde özellik var ekran açık olduğu zaman parmakla 2 kere dokunuyorum... View Post
Samsung un kendi telefon içinde bulunan Kamera uygulamasından ziyade sınırlı özellikleri aşabilecek ve standart bulunan özelliklerden daha fazla ve... View Post
Son güncelleme one ui 8 den sonra ekran yansıtma calısmamaya basladı View Post
Merhabalar. A15 serisinde ekran kaydedici var mı acaba? Ekran görüntüsü alma değil kayıt yapma özelliği soruyorum. Teşekkür ederim. View Post
devasa bir guncelleme gelmis bastan sona degismis uygulama bakin derim View Post
Daha eski sürümlerde (android 11,android14 )Pil sağlığına nasıl bakabilirim ?2 telefon var biri A70 biri A23 View Post
Sizce pili daha nasıl verimli kullanırsak ekran süresini artırabiliriz Genelde 8-11 saat aralığında Ekran süresi alıyorum %100 - %0 arası bazen ise... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 10 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 5 |