Yaklaşık 2 yıl olacak bu döngüyle şuana kadar daha fazlasını görmedim bu kadar kullanıp pil sağlığı 96 olan bir cihaz birde A serisini... View Post
Yaklaşık 2 yıl olacak bu döngüyle şuana kadar daha fazlasını görmedim bu kadar kullanıp pil sağlığı 96 olan bir cihaz birde A serisini... View Post
Iphone 13 model telefonum arızalandığı için bu modeli aldım. Isınma sorunu hiç yaşamadım, ekranını gayet beğendim, telefonun akıcılığında hiç sorun... View Post
Pili 1 hafta önce değiştirdim ama pil bilgilerine bakınca eskisi çıkıyor bununla ilgili ne yapmam gerek pili 2 kere sıfırladım ve kalibre ettim ama... View Post
Uygulamayı tamamen silip geri yüklemem rağmen bu hatayı veriyor ayrıca mağazadan da güncelleyemiyorum. Güncellemek istemezsem de uygulamaya... View Post
samsung internet uygulamasına güncelleme gelmiş, yeni menü inanılmaz kullanıcı düşmanı ve eski haline geri döndürmenin bi yolunu bulamıyorum... View Post
Benim hala aynı yeni Teleskop almıştım şimdi fotograf çekip düzenleyip buraya atarım View Post
One UI 8 ne zaman gelecek? A serisine View Post
Bu günkü ekran sürem View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 435 | |
| 243 | |
| 211 | |
| 163 | |
| 119 |
| User | Count |
|---|---|
| 33 | |