Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Bilen yorum yazsın söylesin lütfen her 50 kişiye buds 3 vercekler ya o sonuç View Post
Herkese merhaba, bazı internet siteleri Galaxy A14 telefonların 15 temmuzda one ui7 güncllemesi alcak diyo ama saat kaçta bilen varmı? Kusura bakmayın... View Post
Members uygulamasında kasma yaşıyorum sizde de aynı durum var mı? Akış sayfasında View Post
Son 1 haftadır felan herkes a35 ile sorunları,şikayetleri dile getiriyor.Anlıyorum buna lafım yok ama eğer ki sorun çözülemeyecek durumsa memberste... View Post
Ben Bunu Siliyorum 2 3 Gün Sonra Tekrar Geri Geliyor. Cihaz Samsung Galaxy A54 Hiç Başınıza Geldi Mi? Bide Galeride Böyle Gözüküyor View Post
A14 Android 15 ne zaman geliyor View Post
Yeğenimde sanpadragon 685 4 gb ramli tablet var 5000tl bandında bir cihaz 120 hz ekranı var a35 den kat kat akıcı çalışıyor ben herhangi bir... View Post
Arkadaşlar selam. A34'e gelen hata güncellemelerini de içeren güncellemeyi bir türlü yükleyemiyorum takklıp kalıyor. Smart Switch'ten... View Post
bu widget nasıl arkası görünebilecek şekilde ayarlayabilirim veya böyle bir ayarlama varmı View Post
Andorid 16 2025 Kışın gelir A serisi olarak 2026 Andorid 17 gelir Kışın gelir Yani Rahat Olun Vaktimiz var . View Post
User | Likes Count |
---|---|
621 | |
598 | |
448 | |
348 | |
293 |
User | Count |
---|---|
47 | |
40 | |
40 | |