Game launchar oyun zaman çizelgesi geçmişini nasıl silebilirim bilgisi olan varmı ,Veri olarak kalmasını istemiyorum. View Post
Game launchar oyun zaman çizelgesi geçmişini nasıl silebilirim bilgisi olan varmı ,Veri olarak kalmasını istemiyorum. View Post
Böyle bir durum yaşadım bunun çözümü nedir acaba? View Post
Eskiden yaptığım zaman böyle demezdi neden böyle dedi yeniden de başlattım yine böyle diyor? View Post
İnstagramdaki story reels videolarının çoğu mayıs güvenlik güncellemesinden sonra kasarak takılarak oynuyo. Güncellemeyi yapar yapmaz görmeye... View Post
Samsung a71 kasma gecislerde donma sorunu oluor nedeni nedir acep View Post
Son gelen güncellemeyle beraber telefon çok yavaş şarj olmaya başladı. %62 de şarjda mesela, dolmasına 53dk var. Ayarlardan hızlı şarj açık. Yardımcı... View Post
Yeni aldığım a34 cihazımda uygulamalarda ses gelmeme sorunu yaşıyorum uygulamayı açıyorum ses bazen geliyor bazen gelmiyor uygulamadan bir kaç kere... View Post
Hadi samsung bosver eskitme cihazları musterilerini bir kıyak yap android 14 de mükemmel ekran suresi alalım islemci performansı mukkemmel olsun... View Post
Arkadaşlar cihazım a02s cihaz android 12 11 e nasıl düşürürüm View Post
Bir kac aydir samaung a73 256 gb kullaniyorum. Ekran kilidini acarken kamerada video cekimi baslatirken ve bitirirken donuyor telefon. Garantiye... View Post
User | Likes Count |
---|---|
289 | |
209 | |
151 | |
147 | |
93 |