Google Play Sistem Güncellemesi nedir? Az önce 3-4 güncelleme yaptım birikmiş galiba biraz.Ne ise yariyor bu Google Play Sistem güncellemesi? View Post
Google Play Sistem Güncellemesi nedir? Az önce 3-4 güncelleme yaptım birikmiş galiba biraz.Ne ise yariyor bu Google Play Sistem güncellemesi? View Post
Benim cihazım A53 5g modeli cihazımla birileri ile konuşurken sesim gidiyor ama giderkende yankı yapıyor ve sesim geri geliyor bana bu olay bende mi... View Post
Samsung galaxy A54 5G 128GB 8RAM Telefonu kullanılan var mı ???a Nasıl bir telefondur? iyi midir? Satın alalım mı?a Yoksa aynı fiyatla alabiliriz... View Post
Sabah A03 telefonumu şarjdan çıkarttım sonrasında "USB bağlayıcısı takıldı/çıkarıldı." uyarısı vermeye başladı ve halâ düzelmedi. Onun dışında... View Post
Merhaba konudan anlamsdiniz muhtemelen soyle diyom sarj aletini. Type-c kablosunun bi adaptöre bağlanan kısmı varbirde telefona giren giriş ufak kısmı... View Post
Şu an Galaxy A54 kullanıyorum, bundan önce M20 kullanıcısıydım. Eski telefonumun emoji arama sekmesinde en azından Türkçe değil de ingilizce arama... View Post
Merhaba yeni aldığım A04S telefonumun otomatik parklaklık ayarı çalışmıyor. Ama ekranı kilitleyip açtıktan sonra parlaklık seviyesi otomatik olarak... View Post
Arkadaşlar 5.1 güncellemesi yaptım telefonuma telefon arada çöküyor hersey gidiyor ekran siyha oluyor sonra tekrar stabil haline geri dönüyor... View Post
Tam dedim ki ne güzel pilde artık oturdu yavaş gidiyor 1 nisanda gelen güncellemeyi yapalı 2 hafta olacak yaptım yapalı telefonun şarjı durduğu yerde... View Post
Bu nedir ya uygulamalar hepsi sorun çıkmış View Post