Benim watch 5 pro saatim son çıkan one uı8 güncellemesiyle birlikte saatin pili 2 gün bile dayanmaz oldu ve saatin telefonla bağlantısı **bleep**... View Post
Benim watch 5 pro saatim son çıkan one uı8 güncellemesiyle birlikte saatin pili 2 gün bile dayanmaz oldu ve saatin telefonla bağlantısı **bleep**... View Post
Mesela Arkadaşlar daha yeni sipariş vereceğim yemek siparişi bankadan onay gelecek onay'a tıkladığım zaman uygulama falan sıfırlanıyor tek... View Post
Bildirim açılır pencereyi kısa olarak seçmeme ragmen bildirim gelince büyük bir pencere açılıyor. Aynı sorunu yaşayan ya da çözebilen var mi? View Post
Samsung A16 4g güncelleme sanırım gelmeyecek View Post
Bu samsung tab a9 düz olan a9+ olanın küçük versiyonuna 8.5 gelecek mi? View Post
Güzel ay fotosu olan var mı insta storyim için lazım da sjjsj benim istekler View Post
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de S4, A21s, S21 fe, A55 modellerini kullanmıştım Samsung'un. En son iphone 13'ten A56'ya geçtim. Eğer A56... View Post
Hızlı şarj problemi yaşayan varmı bu aralar güncellemeden sonra kasma ve sarj sorunu olmayan başladı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 694 | |
| 600 | |
| 549 | |
| 477 | |
| 469 |