Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post

Vakıfbank banka kartımı ekleyemiyorum buraya. Sanal kart oluşturup ekledim ama yurtdışı kartı olarak gördüğü için fazladan vergi vs... View Post

bir onceki guncellemeden sonra alarm sekmesini hiç bulamadım. alarm kuramıyorim.onceden saat uygulamasinda idi bildigim kadariyla. simdi orada yok.... View Post

Sıfır alıp 6 ay kullandım daha sonra fazla ısınmaya başladı bir süre idare ettim ancak sonra gece şarja bırakmıştım sabah kalktığımda kılıf erimiş... View Post

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır samsung a55 kullanıyorum ilk aldığım sıralar telefonu sarja takarken soketden tık diye ses geliyodu yani soket sıkı bi... View Post

Telefonumu temalar ,klavye gibi değişik tarzda kullanmak istiyorum ama yapamıyorum örnek olarak neler yapabilirim ? View Post

Tam ekran olmuyo navigasyon taşlarının olduğu yerde beyaz bir kısım kalıyo düzelmiyo kesin çözüm bilen varsa yaza bilirmi 3. Veya 4. Kez soruyorum... View Post