Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Güç tasarrufu açık+WiFi Onun dışında her şey kapalı ekstra pil yiyen. Ona rağmen böyle. Acilen Samsungun optimizasyonu güncellemesi... View Post
Burdaki ayarları ön ve arka kamerada kaç kullanıyorsunuz View Post
Iyi aksamlar bu hafta A26 5G modeline gevmis bulunmaktayim. Model asiri memnun ediyor fakat icinde samsung mesajlari bulamadim galaxy store uzerindede... View Post
Almayan cihaz kalmadi nerdeyse A24'e hâla gelmedi ne beceriksiz bu samsung güncellemeyi vermede ? View Post
Sizce bu telefonu satmak istesem ne kadar getirir. Özellikler: 128 GB hafıza 6 GB RAM 1 yıl kullandım Faturası ve kutusu mevcut. Çok fazla ağır... View Post
teli sifirladim modlar ve rutinlerdeki rutinlerim soluk gozukuyor ve basinca acilmiyor modlarda oyle ve uygulama sadece 500kb yer kapliyor. View Post
Arkadaslar A36 ONE U 8 güncelledikten sonra şarji cok gitmeeye başladı erken bitiyor akşamdan takıyorum sabah %100 ama akşama zor yetiyor bunun sebebi... View Post
A55 View Post
Arkadaşlar,yemek yapıyordum ve telefon yani yanımdaydı ve kızartma sıcaktı. Telefona birşey olmamasına rağmen hem hoparlor resmen bozuldu,ses kendi... View Post
Dayanamadım yazdım güvenlik açığı maçığı yokmuş s22 s23 s24 serisinde sorunlar çıktığı için uzmanlar bu konu ile ilgileniyor diyor test aşamasında... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 28 | |
| 8 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |