A73 fiyatı sizcede işlemcisine oranla yüksek değilmi? View Post
A73 fiyatı sizcede işlemcisine oranla yüksek değilmi? View Post
Çok Bir Şey Beklemiyorum Ama 2 Haftalık Cihaz 2 Kere Sıfırladım;Fabrika Ayarlarına Sıfırladım 2 Kere Den Kastım. Klavye Donma Kasma Arayüz Donma... View Post
Siz Hangi Oyunları Oynuyorsunuz? Koskoca Forumda Oyun Oyanayan Büyük Bir Kitlenin Var Olduğunu Düşünüyorum... View Post
Arkadaşlar Merhaba; Galeride bir fotoğrafa parmağınızla uzun basınca fotoğrafı otomatik olarak kırpıyor ve ayrıca etiket olarak kaydet diye... View Post
benim tahminimce Çünkü önemli bölgeler aldı artık Türkiye gelmesi saatler kalmıs olabilir A34 tayfası View Post
Sınıfının en iyisi Bu arada android 14 almıs bir model suan4 yıl güncelleme alacak daha ne olsun View Post
Herkese iyi pazarlar önceki a52 gönderimle ilgili samsung hata raporu gonderdim nerdeyse 24 saat gecti ne zaman dönüs alirim bilgisi olan cihaz... View Post
Csc değiştirip güncelleme alsak ve daha sonra tekrar csc "tur" olarak geri değiştirsek sizce işe yarar mı ve bu durum garanti kapsam dışına... View Post
A54 UI 6.1 alacak mı yada çikarsa UI 6.x güncellemelerini alcak mı? Teşekkürler.... View Post
Uzak ara yapılmış en iyi wallpaper uygulaması budur arkadaşlar, QHD WALLPAPER ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ View Post
User | Likes Count |
---|---|
400 | |
300 | |
210 | |
187 | |
183 |
User | Count |
---|---|
49 | |
47 | |
31 | |