Arkadaşlar eski telefonum S20 ile 8 K videolar çekmiştim telefonu A53 ile değiştirdim S20 de çeltiğim 8K videolar A53 de takıla takıla açılıyo ve çok... View Post
Arkadaşlar eski telefonum S20 ile 8 K videolar çekmiştim telefonu A53 ile değiştirdim S20 de çeltiğim 8K videolar A53 de takıla takıla açılıyo ve çok... View Post
Merhaba,A70 Telefonum 128 GB 40GB dolduğunda çok ısınıyor çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz?İyi günler. View Post
Samsung servise gönderdim deid ama yaşayan başkaları da varmış hem wifi hem bluetooth kapanıyor Manuel açılıyor. Açma kapama geçmişi temiz View Post
Öncelikle Merhaba. Güvenli klasör şifremi unuttum. Uygulama içerisinde de herhangi bir şifre yenileme bölümü bulunmuyor. Güvenli klasörümün şifresini... View Post
Telefon ekran şifre açılışta birden kararıp tuş kilidine tekrar geri dönüyor. Yazı yazarken klavyenin üstünde biri tepiniyor gibi tepkiler veriyor,... View Post
It can drag and drop photos from iPhone phones to macbooks. Can I do something similar for samsung and windows? View Post
Android 14 OnuI alacak samsung telefonlar/tabletler. Galaxy S • Samsung Galaxy S21 • Samsung Galaxy S21+ • Samsung Galaxy S21 Ultra • Samsung... View Post
Dostlar fotoğrafları çok güzel çekiyorum gayet kaliteli fakat hikayeye atmak istediğimde böyle karıncalanma oluyor fotoğraflarda ve paylaşıncada öyle... View Post
Arkadaşlar telefonum glaxy a20s ve game kauncher gibi özelliklerin telefonu ma eklenme mesini rica ediyorum oyunlarda daha fazla performans ala bilmek... View Post
Normal diyor iyi midir ne kadar daha götürür View Post
User | Likes Count |
---|---|
290 | |
218 | |
152 | |
149 | |
90 |