Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Telefonumda(a55) her yazılım güncellemesinden sonra sürekli herhangi bir uygulamada iken bir anda uygulamadan atıp geri giriyor kendi kendine hemen... View Post
Guncelleme geldi yaptim ek indirme internetim olmadihi icin yarin yaparim dedim Ne olduysa oyle hata verdi hani hd ve akici grfaik indirme varya... View Post
Artık one ui 8 ile birlikte bildirimleri toplu silince now bar spor bildirimleri silinmiyor hatta diğer bildirimleri silince sağ alttaki temizle tuşu... View Post
Karekot okuturken **bleep** ettık ışıgı yanı flaşı yanmıyor yenı güncellemeden sonra oldu napmalıyım ayarı falan var mıdır a35 telefonum View Post
Arkadaşlar Samsung A32 ve A10s batarya değişim ücreti ne kadar? Bilen var mı? View Post
Samsung a15 ne zman gelcek ui8 View Post
Vulkan ı test etmeyi denedim 2 kere coktu uygulama sadece OpenCl test edilebiliyo View Post
| User | Count |
|---|---|
| 28 | |
| 8 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |