"Mali GPU sürücüsünde (libGLES_mali.so) kritik bir hata var. Sinyal 11 (SIGSEGV) null pointer dereference ile çöküyor. Bu hata GPU kullanan birçok... View Post
"Mali GPU sürücüsünde (libGLES_mali.so) kritik bir hata var. Sinyal 11 (SIGSEGV) null pointer dereference ile çöküyor. Bu hata GPU kullanan birçok... View Post
Galaxy A17 cihaz type c kablolu kulaklığı algılamıyor , kulaklığı taktığım zaman telefon kulaklığı başka bir USB olarak algılıyor kulaklık olarak... View Post
0-100 arası 🔋 - 1 Saat 18 Dakika - Pil sağlığı %97 Hızlı şarj özelliğini seviyorum ama telefonu aldıktan 1.5 - 2 yıl sonra bu hız git... View Post
Güvenli klasörü şifresini girip erişiyorum, içindeki dosyalara bakabiliyorum. Sonra güvenli klasörü geri kapatınca bir daha giremiyorum, tekrar... View Post
60hzYarı mobil veriÇoğunlukla wifi kullanıldı View Post
Hey millet! Galaxy A14 kullanıyorum. Şu "Yeniden Başlatma" özelliğini bilen var mı? Üstelik otomatik olarak... Telefonum performans sorunu... View Post
Eskiden süper hızlı şarj olan telefonum artık sadece hızlı şarj oluyor adaptör orjinal kablo orjinal neden olabilir? View Post
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar A24 telefonumu ben sıfırlamıştım ama ondan sonra böyle oldu ama ben de yeniliklere bakmak istiyorum... View Post
Cihazdan Baya Memnunum Hiç Garantilik İş Olmadı Pili Hala Çok Çok İyi Bi Ara Optimizasyon Sorunu Vardı Genel Olarak Şuan Oda Yok Ekranına Bayıldım... View Post
• Tamamen Mobil veri • 7/24 açık VPN • 90hz • Açık tema •One UI 8(custom) •Pil Döngüsü : 1000 Sınırsız youtube ve netflix paketine sahip olduğum... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 442 | |
| 238 | |
| 237 | |
| 167 | |
| 140 |
| User | Count |
|---|---|
| 30 | |
| 26 | |
| 23 | |