One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Modlar sildiği için hesabın adını sildim View Post
Arkadaşlar s 24 fe 1 haftadır kullandım performansi çok beğendim kamerası gayet güzel pil konusuna gelince çok yoğun kullanımda 1 günü çıkarmıyor... View Post
Arkadaşlar dün forumda buna benzer bir konu vardı Oyunlar galaxy store de daha optimize çalışıyor diye birşeyler gördüm bu doğrumu Pubg yi... View Post
Merhaba, çektiğim fotoğraflar heic formatında kayıt ediliyor ve windowsta görüntülemiyorum. Nasıl düzeltebilirim? Jpeg olarak kaydedilse. View Post
One ui 7 var bide💀 View Post
Planı s25 ultra gibi yeni telefonların alınması ve satıs strateji bence android 15 geç vermesi View Post
Şuan post attığım telefon Samsung Galaxy a22ye one uı 6.1 kurdum(7 yapamadım çünkü sistem hatası veriyor) ve çok şükürki members hesabım gitmemiş... View Post
Merhaba dün sabah telefonu şarja taktığımda yavaş dolduğunu farkettim sonra kabloyu söküp şarj aletine giren type c taktığımda normal doldu sonra... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
948 | |
441 | |
406 | |