Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Artık Samsung cihazlarda da apk uygulama indirme kaldırılacakmış 🥺 Toprak koç sayesinde ne ücretli oyunları ücretsiz oynadık View Post
90 HzBluetooth: açık Bluetooth kulaklık: genellikle bağlı Konum: açık Senkronizasyon: açık Full Wi-fi Güç tasarrufu kapalı View Post
A34 telefonum son zamanlarda volte ile görüşme yapamıyorum. Arama sırasında 3g ye geçiyor h+ yazıyor. Türk Telekom mobil kullanıyorum ayarlarda... View Post
Bir de bu A06'ya neden bu kadar az özellik gelmiş ya? Kronometre vb. bende now barda gözükmüyor. View Post
Bugün telefonu şarja taktım hiç bir tepki vermedi. Başka prizlerde başka şarj aletini denedim, öyle böyle karışık denedim yine tepki yok. Şarj... View Post
Arkadaşlar A55 kullanan ve ya farklı modelde otomatik parlaklıkta sorun yaşayan var mı? Bazı durumlarda yetersiz kalıyor ve otomatik parlaklığı kapat... View Post
Güncelmiyiz.comda 27 Ekim diyordu bugün 16 Kasım A15 Halen One ui 8 almadı tahmini nezaman gelecek bu one ui 8 A15lere View Post
Eski telefonum Redmi 8 den daha başarılı olduğu kesin : D View Post
Normalde hiç çektiğim bir sorun değil ama bu aralar FPS sorunları yaşıyorum grafikleri yüksek indirmiş olabilirmiyim? Telefonum A26 5G 8/256 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 436 | |
| 351 | |
| 338 | |
| 332 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 9 | |
| 6 | |
| 5 |