Merhaba Arkadaşlar Dün A16 5G cihazmı ekranı gidip geliyordu sonra safe uı modu girdi sıfırladım yaşayan varmış View Post
Merhaba Arkadaşlar Dün A16 5G cihazmı ekranı gidip geliyordu sonra safe uı modu girdi sıfırladım yaşayan varmış View Post
Şunu geçebilen varmı rekor bende sanırım View Post
Bugün **bleep** ettim, daha dün pil sağlığı %100dü, bugün baktım %99a düşmüş hem de pil döngüsü 31 demesine rağmen. Bu bir hata mı yoksa normal... View Post
A56 ım birden dondu kilitlendi ve sistemi yeniden başlattı yaşayan varmı? View Post
Samsung A57 cihazımda açılmıyor s25 fe cihazda açılıyor sıkıntı yaşayan varmı View Post
çift hat kullanıyorum. cihaz kendiliğinden internet paketim olmayan ikinci hatda geçmiş ve ikinci hatda bulunan 380tl ben farkedene kadar 30 saniye... View Post
A54 cihazımda nisan yamasından sonra, ilginç bir hata ile karşılaştım. kilit ekranındaki saat durduk yere Samsung Sans fontuna bürünüyor. bundan... View Post
Yaklaşık 2 yıl olacak bu döngüyle şuana kadar daha fazlasını görmedim bu kadar kullanıp pil sağlığı 96 olan bir cihaz birde A serisini... View Post
Iphone 13 model telefonum arızalandığı için bu modeli aldım. Isınma sorunu hiç yaşamadım, ekranını gayet beğendim, telefonun akıcılığında hiç sorun... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 435 | |
| 245 | |
| 210 | |
| 163 | |
| 119 |
| User | Count |
|---|---|
| 33 | |
| 25 | |
| 21 | |