Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Galaxy A25'im de ön kamerasında gözle zor görülen bir kılcal çizik farkettim ışığı tam lensin parladığını yere getirdiğim zaman hafif kamerada... View Post
Sizce Galaxy A25 i takasa verip A26 veya biraz daha para ekleyip A36 almak mantıklı mı? View Post
Galeride fotoğraf açıldığı zaman altında galerideki diğer fotoğraflar gözükmeyi nasıl açabilirim View Post
Mesajlar uygulaması google olan mı tercihiniz yoksa samsung mesaj larmi ikiside iyi fakat bazen değiştiriyorum sizlere de sormak istedim View Post
Galaxy a34 kullanıyorum ve menü böyle View Post
Beyler şubatta onu gelecek dşolar gercekmi View Post
Selamlar herkese. Kamera modunda sağ üstte 140 yazan nedir. Bir bilginiz var mı acaba View Post
Selamlar. A24 cihazımda gosu devre dışı bırakmayı düşünüyorumda Performansa ne kadar etkisi olur cihaza zararı vs olur mu? Ve nasıl devre dışı... View Post
Sizce hangisi daha iyi a15 8gb ram a32 6gbram View Post
Odin ile yazılım yüklerken telefonun bootloader kilidinin açık olmask gereklimi xiaomilerdeki gibi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
485 | |
346 | |
312 | |
261 | |
244 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |
11 | |