Type c girişli bir mikrofon aldım, kayıt alabilmek için. Telefona taktığım zaman sadece şarj için kullanıldığını söylüyor. Mikrofonu başlatmama rağmen... View Post
Type c girişli bir mikrofon aldım, kayıt alabilmek için. Telefona taktığım zaman sadece şarj için kullanıldığını söylüyor. Mikrofonu başlatmama rağmen... View Post
Merhabalar instagramdaki gönderilerimde yada hikayelerde begenme bildirimleri uygulamaya girmeden gozukmuyor.telefon Boştayken ekrana dusuyodu cok... View Post
Baklava ne demek? View Post
Blututta mesafe kısaldı neden dün normaldi oraya kadar çekiyordu bugün bağlantıdan atıyor nedendir View Post
Arkadaşlar telefonun sıcaklığını en doğru şekilde gördüğünüz uygulama var mı? Önereceğiniz. Devamlı kullandığınız View Post
A56 pil çok hızlı tükeniyor aynı problem sizde de var mı ? View Post
Samsung galxy a25 5g cihazımın yaklaşık 1 aydır interneti çekmiyor şimdi hatla ilgili sorun var diyeceksiniz ama herkesin simi Vodafone herkesinki çok... View Post
Merhaba ben Samsung a36 kullanıyorum telefonuma nasıl One ui 8.5 kuracağım View Post
Pubgde güzel ses veriyor.Ses kalitesi orta seviye gerçekten.Bazen ses boğuluyor bi an da yani o sesi ilk defa aldığım için tarif edemiyorum.Bide Ms... View Post
Bu telefon hangi Özelliklerler gelir tartışalım (Yorumları beğenirseniz sevirim) View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1016 | |
| 801 | |
| 563 | |
| 527 | |
| 522 |
| User | Count |
|---|---|
| 55 | |
| 47 | |
| 34 | |