Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Güncelleme ile birlikte bildirimlerim ana panelin arkasına düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim? View Post
Merhabalar değerli Samsung kullanıcıları Samsung a24 kukullanıyorum ve yazılımım one ul 7.0 ve one ul 6.1 nasil geçiş yapabilirim eski yazılımımı... View Post
Arkadaşlar elimde3 seçenek var, sizce bu 3 telefon arasından hangisini tercih etmeliyim? Galaxy A35 5G Galaxy A55 5G Galaxy A36 5G Seçeneklerin... View Post
Arkadaşlar şuan faturadan dolayı Vodafone üzerinden tarifeye ek cihazlara bakamıyorum o yüzden uygulamadan bakabilen olursa benim için şu modellere... View Post
Sorun ektedir satın almaya çalışınca böyle birsey ile karşılaşıyorum View Post
İyi akşamlar arkadaşlar iki gündür eski cihazım olan General Mobile GM21 kullanıyorum gerçekten 76mm ekran eni olan o zamanlardaki cihazlar güzel... View Post
Hiçbir şekilde gitmiyor View Post
Son gelen android 15 güncellemesi gelecek mi merak ediyorum bilen var mı View Post
🚀 9 Temmuz Galaxy Unpacked’ta Tanıtılacaklar: 📱 Galaxy Z Fold 7 8.2” büyük ekran 200 MP ana kamera 📱 Galaxy Z Flip... View Post
A24 telefonuma one uı7 güncelleme geldi. Şimdi güç tuşuna basınca gemine açılıyor. Yeniden başlat veya kapat bu tuş ile yapamıyorum. Nasıl... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1004 | |
882 | |
658 | |
460 | |
341 |
User | Count |
---|---|
66 | |
45 | |
44 | |