Bizim güccük kuzenler minecraft oynayak dediler😂😂😂 %100 şarjdan A70 performansı ektedir 😂 Gönderiyi Göster
Bizim güccük kuzenler minecraft oynayak dediler😂😂😂 %100 şarjdan A70 performansı ektedir 😂 Gönderiyi Göster
Cihazım galaksi a10s hoparlör mikrofon titreşim gibi uygulamalar çalışmıyor çözümünü bilen yazabilirmi seri olun lütfen Gönderiyi Göster
A21s telefonum son zamanlarda hızlı şarjı algılamıyor eğer farketmezsem saatlerce dursa bile çok az şarj olmuş oluyor genellikle şarj cihazınızın... Gönderiyi Göster
A52 kulaniyorum günceleme geldi yaptim one UI telefon bu sekilde kaldi yeniden baslatim olmadi ses power tusuna basip zorla yeniden baslatim oda... Gönderiyi Göster
Arkayı bulanik yapıyorum ekran siyah oluyor çözumü bilen var mı daha önce olmuyordu guncelleme yaptım ondan mi oldu bilmiyorum Google fotoğraflar Gönderiyi Göster
Görme engelli bireylere yönelik android eko-sistemini anlattığımız projesi youtube kanalında A73 ve M12 modellerini konuşuyoruz. Gönderiyi Göster
Klavye beyaz moddayken renkli oluyor karanlık modda hiç rengi değişmiyor karanlık moddayken de renkli klavyeyi kullanabilir miyim ayarlara baktım... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar play destek kitapları güncelleniyor dedi ondan sonra girdiğim çoğu uygulamadan beni direkt atıyor neden Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
646 | |
410 | |
315 | |
299 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
116 | |
39 | |
36 | |
33 | |