Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Dostlar önceden a34 şimdide a55 kullanıyorum. İnstagrama bir hikaye attıp öne çıkardıktan 6 7 ay sonra hikaye acayip derecede bulanıklaşıyor(medya... View Post
İlk defa EQ sahip olmayan bir telefon gördüm, normalde bütün sahip olduğum samsung telefonlarda var idi. Bir ihtimal benim telefonda sıkıntı var, bir... View Post
Son gelen güncelleme kabusum oldu. Telefonum ucak modundan cıkmıyor. Wifede calısıyor, mobil aga giriş yapınca ucak moduna geçiyor. Fabrika ayarlarına... View Post
Youtube da dizi açınca ilk başta normal sonra iki kere donuyor ve düzelince görüntü kalitesi düşüyor ve asla düzelmiyor ayarlardan bile düzelmiyor ama... View Post
Bu mod telefonun bataryasına,işlemciye donanım kısmına kısaca zarar verir mi?Yaptığım işlemler sadece instagramda dolaşma ve youtube da video vs... View Post
Forumda birkaç gönderiye denk geldim son zamanlarda artan sebepsiz nem uyarıları ile ilgili ve... bende de aynı durum mevcut. Başka aynı durumdan... View Post
A35 klavyesi mesaj yazarken donma oluyor ne yapmam lazım View Post
Çok tozlu gibi hoparlörü ve şarj girişinin temizlenmesi lazım nasıl temizleyebilirim... View Post
Galaxy S24 ve S23 Serisi: Yeni Bir Ul 8 Kararlı sürüm - YG5 dün test sunucularında görüldü! Ne var ne yok? S23: Uyarlanabilir Kilit Ekranı... View Post
Merhaba Galaxy S25 Ailesi! One UI 8 Beta 4 güncellemesinin bugün geleceğini mi düşünüyorsunuz yoksa Samsung bizi pazartesi gününe kadar bekletecek mi?... View Post
Subject | Likes |
---|---|
19 | |
16 | |
15 | |
14 | |
13 |
User | Likes Count |
---|---|
419 | |
299 | |
239 | |