Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Bu paketler çıkıyor. Ne için kullanıyor bilmiyorum. İndirmek istemiyorum yer tutar diye. Bunları görmemek için bir yol var mı? View Post
Wifi Mobil veri ikiside karışık açtım 120 hz View Post
Arkadaslar a56 pubg kac fps guncel 90 mi 60 mı biri netlestirebilirmi ona gore alicam birde oyun icin a 36 mi a 56 mı View Post
23 ekimden beri gün sayıyorum ve sonunda geldi sokakta bağırarak tepki verdim😂 Bildiğim kadarıyla A16'ya felan da gelmiş cümleten... View Post
Geldi View Post
Samsung zflip 3 telefonum ekrandan darbe aldı ve arada sıra ekran açılıyor ama ekran ortasında yeşil olarak büyük bir yuvarlak vesayre oluşuyor ekran... View Post
Bugün teste girdi (uzun bir aranın ardından) View Post
Ben gizli klasöre uygulama eklediğimde örneğin instagram play storede gözükmüyor bu iyi bişey ancak hesaplarım gitmiş oluyor. Tekrar yüklediğimde eski... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 23 | |
| 10 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |