cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582
Posted by      in  Galaxy A

Selam arkadaşlar.Mesela akşam saat 22 den sabah saat 7 ye kadar çağrılar hariç bütün bildirimler kapansın sonraki saatlerde açılsın istiyorum.Öyle bir... View Post

One Ui 7 güncellemesi A35 cihazlarına ne zaman gelecek. Ya da A35 cihazına gelecek mi? View Post

Telefonum Samsung A32 Şarj soketini temizledim telefonla şarjda oynarken şarj almayı kesiyor ama telefonu kapatınca şarj alıyor açıkken şarj almayı... View Post

Benim telefonum samsung A32 telefonla şarjda oynarken şarj alıp sonra durduk yere kesiyor telefonu kapatınca şarj alıyor telefon açıkken şarjın... View Post

A16 almayı düşünüyorum beklentilerim batarya ve günde 2 3 saat oyun oynatmasi en az 4 yıl kullanabileceğim bir telefon olması sizce a16 bunları... View Post

İyi akşamlar cümleten; Arkdaslar şu bar çubuğunu eski haline nasıl gerirbilirim galeride ki geliştirici bölümünden bir şeyler yaptım ama ...       View Post

Telefonum a34 ile pubg oynarken çok fazla fps Dropbox yiyorum çok fazla kasma oluyor acaba neden cihazım 1.5 yıllık filan k   View Post