Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Bugün whatsapp a giremedim wifi internette mi sorun var dedim yokmuş sanırım yine olay var View Post
Samsung Galaxy A05s güvenlik güncellemesi ne zaman gelir? Bekliyorum. View Post
A55 telefonumda ön kamerayla fotoğraf çekmek istediğimde sarımsı gözüküyor belli bi açıda daha beyaz gösteriyor ama genelde hafif bir sarımtıraklık... View Post
Anca geldi yaw View Post
A25 Kasım ayı güvenlik güncellemesi yayınlandı. View Post
Daha önceleri ana ekran tuşuna uzun basınca samsung akıllı asistan çıkıyordu artık google çıkıyor neden ve nasıl samsung a dönebilirim View Post
Samsung müsteri hizmetleri Samsung müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim en güncel sürüm A55 te A serisinin güvenlik güncellemesi ihtiyacı... View Post
Türkçe İngilizce dil paketi yüklü olduğu halde yeni bir pakete yönlendiriyor. Telefonunuz için uygun değildir yazıyor. Halbuki ne güzel çalışıyordu.... View Post
User | Count |
---|---|
28 | |
18 | |
14 | |
14 | |
13 |