Ben telefonumu hızlı şarj ediyorum.Aksi taktirde şarj olma süresi uzun sürüyor.Bu hızlı şarj ı devamlı kullanmanın telefona büyük bir zararı var... View Post
Ben telefonumu hızlı şarj ediyorum.Aksi taktirde şarj olma süresi uzun sürüyor.Bu hızlı şarj ı devamlı kullanmanın telefona büyük bir zararı var... View Post
A21s yazılım güncellemesi daha gelmedi bilgisi olan varmı ne zaman gelir ? View Post
Samsung'un orta seviyedeki güçlü oyuncusu Galaxy A53, ilginç şekilde Z Fold 5 ve Z Flip 5'ten önce One UI 6.0 beta programına dahil... View Post
1.3 GB güncelleme gelmiştir View Post
Galaxy A23 Türkiye cihazuna nasil good lock yukleyebilrim View Post
İnstagramda ve ya başka bir platformda video izlerken ekran kendini kapatıyor ekrana dokunmak zorunda kalıyorum çözümü varmıdır ? View Post
Cevapları alalım ?? View Post
Cihazım servis tamirinden sonra wifi sorunu vermeye başladı evdeki digere cihazlarda hiç sorun benim cihazımda wifi çekmiyor ünlem işareti gösteriyor... View Post
Telefonun cebimdeyken kendi kendine şifre giriyor bu gün 3 kere oldu cebimbeyken kaç kere hatalı şifre giyse cihazımı elime aldımda 1 saat yazıyor du... View Post
Merhaba, A73 Eylül ayında gelen Güncelleme kaynaklı hata var ekrana dokununca hafiften belli olan çizgiler oluyor dikkatli bakılınca beyaz ekranda... View Post
User | Likes Count |
---|---|
389 | |
179 | |
164 | |
153 | |
146 |