A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Eylül yaması ile güvenlik önlemleri artırıldı buda otomatik engelleyici seçenekleri olan usb cihazları kontrolü sağlanması olan ayardır.Bunu görmek... View Post
Nasıl sizce pil ben memnunum. View Post
Samsung galaya store dan satın alma işlemi yapınca sizde de kod B7002 hatası veriyor mu Kuponlu/Kuponsuz şekilde View Post
Merhaba a54 kunlanlan mağdurlar gün grçmiyorki samsung bi hata daha yapmasın usb hatasından sonrada şimdi de alarmlar çalmıyor kalkıp ta a54 kunlan... View Post
Uyku modu kapalı olduğu halde, gece saat 22'den sabah saat 08'e kadar programlar kısıtlanıyor. Yardımcı olur musunuz. View Post
Xiaomi burda 3 lite kulanıyorum 23 ultra aldım kulaklik bağlı oyun içinde mikrofona basınca telefona sesi veriyor tekrar mikron kapatınca... View Post
Arkadaşlar telefonun arayüzünü bu şekil nasıl yapabiliriz oneui 7 gelmeden yapmanın bir yolu varmı good lock gibi uygulamlardan View Post
Merhaba. Telefonum birkaç aydır hiçbir şekilde hızlı veya süper hızlı şarj olmuyor. Bazen kabloyu algılamıyor veya birkaç saniye geç algılıyor. Bazen... View Post
Sızıntıyı takiben Galaxy A36 ile ilgili ilk bilgiler artık ortaya çıktı. Gizmochina ekibi, IMEI veritabanında yeni Galaxy A36 5G'yi tespit... View Post
User | Likes Count |
---|---|
903 | |
667 | |
549 | |
260 | |
236 |
User | Count |
---|---|
25 | |
18 | |
16 | |