Hala tesler devam ediyor biteceği de yok bu ay zor gelir güncelleme bana kalırsa ilginç durum ya Avrupa daki cihazlar almış durumda, daha ne kadar... View Post
Hala tesler devam ediyor biteceği de yok bu ay zor gelir güncelleme bana kalırsa ilginç durum ya Avrupa daki cihazlar almış durumda, daha ne kadar... View Post
A23 cihazım var 8 9 aylık hiç düşürmedim sarj aleti kutudan çıkan sarj aleti değil ama orijinal epta800n modelini aldım sanırım arada sarja takıyorum... View Post
Ekte görüldüğü üzere one uı 5'te kırmızı çizgi olarak betimlediğim bir yarı saydam yatay navigasyon çubuğu vardı one uı 6 ile ortadan kayboldu bu... View Post
Uygulamayı pek. Bilmiyorum kullanmayı g üncelleme gelmiş mi anlamadım View Post
bu tarihler türkiyeye geçerli mi? Bunlar View Post
A54 ve A24 teste girdikten ne kadar bir zaman sonnra stabil sürüm yayınlandı bilen var mı ? View Post
İyi akşamlar 2 cihaz kullanıyorum samsung account hesabımı diğer cihazda açtım ve oyun içi Satın alım yaparken benden hesabınıza yetkisiz giriş tespit... View Post
Merhaba ben samsung a34 kullanıyorum yalnız kamera özellikleri pek hoşuma gitmedi özellikle gece video çekimi olsun fotoğraf çekimi olsun tatmin... View Post
User | Likes Count |
---|---|
443 | |
295 | |
272 | |
210 | |
183 |
User | Count |
---|---|
47 | |
46 | |
32 | |