A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Ne demek arkadaşlar 15 Ekim veya sonrasında galaxy cihazlar içinde android 15 yayınlanacakmış galaxy A34 de var anlamadım View Post
Ekim güncellemesi geldi aslında acaba ne testi bu View Post
Samsung a 34 cihazımdaki fotoğraf ve videoları bilgisayarıma yükledim.ancak full hd videoları oynatmıyor bilgisayar.ses geliyor görüntü donuyor ya da... View Post
Telefonum başka yerlerde wi-fi'ye bağlanıyor ama evde bağlanmıyor bunun telefonla ilgili sorunu yoksa neyle ilgili bir sorunu var kullandığım... View Post
Telefonum kapalıyken always on display bazen ortada duruyor, parlaklığı ise çok kısık önceki yazılım güncellemesinde parlaklıkta sorun yoktu View Post
Merhaba samsung galaxy a35 telefonuma 1 ay önce teknosa dan ep-t2510 25 watt lık adaptör aldım 1 aydır kullanıyorum hızlı şarj ediyor ama çok aşırı... View Post
Ekim güncellemesi aldı hayırlı olsun haftaya gelme ihtimali çok yüksek View Post
Babamın eski telefonu galaxy A7 neden günümüzdeki bazı samsung telefonlarından daha güzel güzellikler var özellikle kamera kısmında View Post
User | Likes Count |
---|---|
753 | |
718 | |
505 | |
200 | |
198 |