A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
?? Gerçekçi olalım lütfen açıklamasını yaparsanız daha iyi olur arkadaşlar bilinçlenir View Post
galaxy a52s 5g cihazımın üzerine sıvı döküldü ve artık açılmıyor. bir öneriniz var mı? (pirinç dışında) teşekkür ederim. View Post
Samsung 27 marttan beri güvenlik yaması bile vermedi. 15 ağustos taylandan başlayan ui 6.1 bize halen gelmedi. Samsung tam bir patates çıktı.. View Post
Daha önce paylaşıldı mi bilmiyorum. A54 5G ye müzik tanıma geldi. Az önce f*rk ettim. View Post
Telefonu şarj ediyorum Şarj Bitmişti bende açmadım kapatmadan önce tamamen kapanmıştı ama güç tasarufu internet filan açıktı arka planda birşeyler ama... View Post
A34 View Post
Ttec markası, orjinal midir bu View Post
Galaxy storeda Eylül ayı %90 indirim kuponum var ancak kupon kodunu göremiyorum nerden bakıyoruz bu kupon koduna bir türlü bulamadim kullanamadim View Post
İyimi a35 5g View Post
Merhaba, a52 kullanıyorum bazı uygulamaların bildirim sesini özelleştirmek istiyorum fakat bunun ayarını bulamıyorum daha önce yapmıştım tekrar nasıl... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1057 | |
705 | |
665 | |
640 | |
427 |
User | Count |
---|---|
52 | |
38 | |
36 | |